Taxibus

Een gewone taxi regelen naar Schiphol is heel makkelijk, maar wat dacht je van een taxibus? Dit is niet alleen ideaal wanneer je met meerdere personen reist, maar ook als je heel veel bagage hebt dat je niet zomaar kwijt kunt. Hier kun je een taxibus regelen die jou naar Schiphol of Rotterdam Airport brengt vanuit Delft, Delfgauw, Ypenburg, Den Hoorn, Pijnacker of een van de andere nabijgelegen plaatsen. Ontdek hier het gemak van een taxibus, de prijzen en hoe je zo goedkoop mogelijk gebruik maakt van dit vervoersmiddel!

Met de taxibus naar Schiphol reizen

De taxibus heeft plek voor 8 personen en biedt hierdoor extra veel ruimte. Ga je met 6 of meer mensen naar de luchthaven reizen? Dan is een taxibus ideaal: deze staat op de afgesproken tijd en plaats voor je klaar en zorgt dat je op tijd aankomt. Je kunt ook meteen jouw bagage in de bus kwijt, waardoor je hier ook nog eens geen omkijken naar hebt. Voor reizen in groepen tot 8 personen is de taxibus het beste vervoermiddel. Je bespaart kosten door met elkaar een taxi te boeken en daarnaast profiteer je van een aangename en gezellige rit naar Schiphol of Rotterdam Airport!

Prijs van de taxibus naar Schiphol Amsterdam

Hoeveel betaal je voor een rit met de taxibus? Wanneer je minimaal 24 uur van tevoren reserveert, ben je verzekerd van 40% korting: je betaalt dan nog slechts €99 voor een taxibus die jou naar de luchthaven brengt. Met deze korting bespaar je bijna de helft van de rit en ben je dus vele malen goedkoper uit! Waarom teveel betalen voor je taxirit als het ook een stuk voordeliger kan? Hier reserveer jij dan ook makkelijk en snel je taxirit naar Schiphol 24 uur van tevoren, zodat je zeker gaat profiteren van de korting. Een taxibus reserveren is niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel gezellig. Reis met een groep gezamenlijk naar de luchthaven om vanaf hier je reis te gaan starten. Geen gedoe het openbaar vervoer of slepen met bagage, geen stress over vertragingen en geen onduidelijkheid over de kosten: daar profiteer je van met het regelen van een taxibus vanuit Delft en omstreken naar Schiphol of Rotterdam Airport. Hier ervaar je niet alleen goede service, maar kun je jouw reis ook nog eens heel ontspannen beginnen. Reserveer nu je taxibus alvast voor je vakantie, profiteer van korting en een relaxte ervaring!

Je kunt reserveren via onze reserveringsformulier op de website.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons