Taxi Delft

Jouw vakantie of zakelijke trip ontspannen starten? Dat kan met een taxi Delft naar Schiphol! We brengen je op ieder tijdstip naar de luchthaven en zorgen ervoor dat je geen last hoeft te hebben van stress voor je reis. Wist je dat je bij ons altijd een vaste prijs betaalt voor je taxirit? Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Waar in Delft je ook woont: we halen je bij ieder adres op en brengen je naar Schiphol voor een relaxte start van jouw reis.

Vaste prijs met 40% korting!

Veel mensen bestellen geen taxi omdat zij van mening zijn dat je nooit van tevoren weet hoeveel je voor een rit betaalt. Bij sommige taxicentrales is dit het geval, maar bij ons kun je altijd rekenen op een vaste prijs voor je rit bij een 24-uurs reservering. Jouw taxirit van Delft naar Schiphol kost altijd €89 wanneer je deze 24 uur van te voren bij ons reserveert. Dit zijn de kosten voor een taxi voor 4 personen. Met een grotere groep op reis? Je regelt bij ons ook heel makkelijk een taxibus voor een vaste prijs van €129. Ook hier profiteer je van 40% korting op de ritprijs!

Dit zijn de voordelen van een taxi Delft naar Schiphol

  1. Vermijd het openbaar vervoer: reizen naar Schiphol met het openbaar vervoer levert vaak stress op, vanwege de onzekerheid over vertrektijden en vertraging. Hier heb je met een taxi nooit last van en kun je jouw reis ontspannen beginnen.
  2. 24 uur per dag: je kunt een taxi regelen voor ieder tijdstip. Heb je een hele vroege of juist late vlucht? Dan is het zeker aan te raden om een taxi van Delft naar Schiphol te boeken, zodat je zeker weet dat je op tijd aankomt op de luchthaven.
  3. Duidelijkheid over de prijs: met een vaste prijs en een standaard kortingspercentage van 40% heb je altijd duidelijkheid over de kosten van je rit. Dit is wel zo prettig, omdat je zo niet voor verrassingen komt te staan.
Je reserveert jouw rit heel gemakkelijk en snel op de manier die jij prettig vindt. Dankzij een snelle reservering ben je snel verzekerd van een ontspannen taxirit naar Schiphol. Reserveer 24 uur van tevoren en profiteer van maar liefst 40% korting! Waarom teveel betalen voor je taxi als het ook veel goedkoper kan? Ontdek hier zelf jouw mogelijkheden voor een betaalbare taxi Delft naar Schiphol.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons