Veel gestelde vragen

Een taxi vanuit Delft naar Schiphol kost bij ons 89,-. Hierdoor heeft uw ruim 40% korting dan op de meter tarief mits uw 24uurs reservering doet.
Als u bij ons een schiphol taxi boekt via onze reserveringsformulier, zorgen wij dat de taxi vanuit Delft en of omgeving 015 op de door u gewenste tijd bij u voor de deur staat.
Taxi Delft Schiphol hanteert geen reserveringstijd. Je kunt dus op ieder moment een taxi naar Schiphol reserveren.
Bij Taxi Delft Schiphol kun je voor je taxi betalen op de manier die jij prettig vindt. Je kunt in de taxi pinnen, creditcard en of contant betalen.
Wij hanteren altijd het scherpst mogelijke tarief. U kunt op elk gewenste tijd van de dag een taxi naar Schiphol boeken.
Dat is zeker mogelijk! Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen op 015-2024024 als telefonisch jouw taxi naar Schiphol wilt boeken.
Rolstoelen die opvouwbaar zijn kunnen worden meegenomen, dit kun je aangeven bij “opmerkingen” tijdens je reservering. Is de rolstoel niet inklapbaar? Neem dan even contact met ons op telefonisch of via de mail.
In een gewone taxi is ruimte voor drie grote koffers of vijf stuks kleine ruimbagage. Daarnaast is er plek voor handbagage. Mocht je meer bagage op reis willen meenemen, dan raden wij een taxibus aan. Mocht je zoveel bagage meenemen, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen.
Wij hebben zeker taxibusjes naar die naar Schiphol rijden. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer mee. Ook is het boeken van een taxibus aan te raden als je veel bagage mee hebt. Wil je een taxibusje boeken dit kun je in de opmerking bij vermelden. Wij zien dit ook automatisch aan de aantal personen die je boekt naar Schiphol.
Nee! Wij rijden vanaf Delft maar ook vanaf Delfgauw, Den hoorn, Pijnacker, Nootdorp, Schipluiden, Ypenburg naar Schiphol.
Wij hanteren de laagste prijs dan de tarief die wettelijk bepaald is vanuit de overheid op de meter. Je kunt een taxibus boeken naar Schiphol voor 129,-.
Dat is zeker mogelijk! Wij rijden naar elke luchthaven die gewenst is. Rotterdam Airport is ook naast Schiphol de meest geboekt bestemming met de taxi.
Je ontvangt direct na je boeking een bevestiging van je geboekte taxirit op het door jou aangegeven e-mailadres.
Wil je een wijziging aanbrengen in de datum, ophaallocatie, personen of tijd van je taxirit, dan kun je ons mailen naar klantenservice@taxidelftschiphol.nl.
De prijs die je bij Taxi Delft Schiphol betaalt, is de daadwerkelijke prijs. Mocht je op het moment van de rit een extra tussenstop willen maken of bagage willen meenemen die niet van tevoren is opgegeven, is de chauffeur wel gerechtigd hier extra geld voor te vragen.
Dit is mogelijk, maar zeker niet verplicht en geheel aan jou.
Aan het einde van de rit naar Schiphol kun je aan de taxi chauffeur vragen om een bon. Dit kan digitaal worden uitgegeven of in de taxi de uitdraai van de tijd, km's, en prijs. Alle gegevens wat uw nodig zal hebben staan in vermeld.
Het is natuurlijk heel vervelend als je te laat op de luchthaven bent aangekomen en daardoor je vliegtuig hebt gemist. Deze schade kan echter niet verhaald worden op Taxi Delft Schiphol of het taxibedrijf waarmee wij samenwerken. Wel kun je altijd even contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Jazeker! Al onze klanten kunnen een review achterlaten op Google. Neem gerust even een kijkje in onze review-bedrijfspagina om te kijken wat anderen van ons vinden.
Het kan gebeuren dat je een vraag hebt die niet in deze lijst beantwoord wordt. Gelukkig hebben wij ook voor deze vragen meestal een passend antwoord. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 015-2024024.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons