Taxibus Delft naar Schiphol

Ga je met vrienden of familie op vakantie en wil je er zeker van zijn dat iedereen de vlucht haalt? Een van de mogelijkheden die je in dit geval hebt is het reserveren van een taxibus Delft naar Schiphol. Vanuit Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Den Hoorn en Schipluiden rijden deze taxi bussen naar Schiphol om ervoor te zorgen dat de reis op een ontspannen manier van start gaat. Een taxibus Delft naar Schiphol nodig? Hier regel je gemakkelijk en snel een ruim vervoermiddel zodat je zeker weet dat jij, je reisgenoten en jullie bagage snel en op tijd aankomen op Schiphol. 

Wanneer regel je een taxibus?

Je regelt een taxibus wanneer je met 8 personen vervoer nodig hebt naar Schiphol. Ga je met vrienden op vakantie? Dan kun je allemaal apart van elkaar een taxi regelen, maar het kan ook een stuk voordeliger. Met elkaar gebruik maken van een taxibus is voordelig en gezellig, maar zorgt ook voor heel veel andere voordelen. Zo ben je snel bij de luchthaven, heb je niet te maken met het openbaar vervoer en hoef je je niet druk te maken over je bagage. Een taxibus Delft naar Schiphol is voor maximaal 8 personen.

Je kunt er ook voor kiezen om een reguliere taxi te boeken. Een taxi biedt plaats voor maximaal 4 personen en is ideaal wanneer je met een kleiner gezelschap naar de luchthaven gebracht wilt worden. Met een taxi kies je voor een ontspannen rit, waarbij je je niet druk hoeft te maken over de tijd of je bagage. De taxi haalt je op het afgesproken tijdstip op en zorgt ervoor dat je veilig en snel door een vriendelijke chauffeur naar de luchthaven wordt gebracht. Zo kun je jouw reis goed beginnen en is er geen sprake van stress of onrust. 

De kosten van een taxibus

Een taxibus Delft naar Schiphol boeken? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je betaalt voor een rit. Wanneer je minimaal 24 uur van tevoren de taxirit boekt, krijg je 40% korting op je rit. Je betaalt dan een vaste prijs van €99,- voor de taxibus. Een aangename prijs: vooral omdat je deze door maximaal 8 personen kunt verdelen. Je betaalt dan een lage prijs per persoon voor je rit. Ook kun je ervoor kiezen een reguliere taxi met korting te boeken. Bij een 24-uurs reservering betaal je een vaste prijs van €85. 

Bestel je taxibus Delft naar Schiphol

Heb je een taxibus nodig? Deze kun je gemakkelijk en snel regelen: dit doe je online of telefonisch. Vul online het adres in waar je opgehaald wilt worden. Of je nu in Schipluiden opgehaald wilt worden of in Delfgauw: de taxibus staat op de afgesproken datum en tijd voor je klaar om je naar Schiphol te brengen. Ook telefonisch kun je jouw reservering doorgeven. Overal in Delft en omstreken wordt je opgehaald om naar de luchthaven gebracht te worden. Zo eenvoudig en snel is je taxibus van Delft naar Schiphol geregeld. Betalen in de taxi doe je op de manier die jij fijn vindt: met pin, creditcard of contant. 

In de taxibus zelf kun je genieten van een ontspannen rit, terwijl je bagage achterin ligt en ook veilig wordt vervoerd. Een taxibus of taxi van Delft naar Schiphol zorgt niet alleen voor heel veel rust, maar ook geen gedoe met het openbaar vervoer. Verder kun je altijd rekenen op een vriendelijke chauffeur die jou snel en veilig naar Schiphol brengt. Vanaf hier kun je meteen naar de terminal om naar jouw gate wandelen. Zit je vakantie er weer op? Dan kun je ook een taxibus Delft boeken die jou weer naar huis brengt!

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons