Taxi Schipluiden

Gedoe met het openbaar vervoer voorkomen, je bagage achterin de kofferbak leggen en genieten van een ontspannen rit? Dat kan met een taxi Schipluiden naar Schiphol! Hier reserveer je heel eenvoudig en snel een snelle en aangename rit naar de luchthaven, zodat je je zelf nergens meer druk om hoeft te maken. Waarom een vakantie vol stress beginnen als het ook heel ontspannen kan? Een taxi voor je zakelijke trips in het buitenland boeken is ook altijd aan te raden. Wat zijn je mogelijkheden en de prijzen en hoe regel je snel een taxi vanuit Schipluiden naar Schiphol? Ontdek het hier!

Dit zijn je mogelijkheden

Wanneer je een taxi Schipluiden wilt boeken, is het wel zo prettig om te weten waar je aan toe bent en wat je opties zijn. Bij het regelen van een taxi zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je in de eerste plaats kiezen voor een normale taxi: hierin wordt je met 4 personen naar Schiphol gereden. Het kan ook voorkomen dat je met een grotere groep gaat reizen naar de luchthaven. In dit geval is het ook mogelijk om voor een taxibus te kiezen. De taxibus is voor maximaal 8 personen. 

De prijzen voor een taxi Schipluiden naar Schiphol

Een belangrijk voordeel van een taxi Schipluiden boeken is dat je altijd duidelijkheid krijgt over de prijs. Voor een taxirit vanuit Schipluiden naar Schiphol betaal je altijd een vaste prijs van €89. Deze prijs is inclusief 40% korting die je krijgt wanneer je de rit minimaal 24 uur van tevoren reserveert. Je hebt dan ook de mogelijkheid om veel geld te besparen voor de rit. Een taxibus voor 8 personen heeft een vaste prijs van €129: ook hier zit de korting bij inbegrepen. Door vroeg te reserveren profiteer jij optimaal van een goedkope taxi naar Schiphol! Betalen in de taxi kan met pin, creditcard en contant. 

Hoe regel je een taxi?

Een taxi regelen is heel gemakkelijk en snel geregeld: het is in veel gevallen nog sneller dan het opzoeken van vertrektijden van bussen en treinen wanneer je met het openbaar vervoer reist. Online kun je jouw rit reserveren maar het is ook heel gemakkelijk om te bellen: zo zet je jouw reservering gemakkelijk en snel vast. Bij een reservering van 24 uur van tevoren ben je ook nog eens verzekerd van maar liefst 40% korting; hiermee bespaar je op bijna de helft van een rit.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons