Taxi Rijswijk

Een taxi Rijswijk naar Schiphol nodig? Dat kun je hier heel makkelijk en snel regelen. Bij ons betaal je een vaste prijs voor je rit, profiteer je van korting als je 24 uur van tevoren boekt en ben je ook nog eens verzekerd van een ontspannen tocht naar de terminal. We halen je overal in Rijswijk op en brengen je graag naar de luchthaven. En wanneer je terugkomt van vakantie en naar huis wilt worden gebracht, staan we ook weer voor je klaar. Regel nu alvast je taxi Rijswijk naar Schiphol en weer terug en profiteer van 40% korting!

Taxi of taxibus?

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor het reserveren van een taxi. Je kunt een normale taxi boeken voor maximaal 4 personen. Je bagage kan in de kofferbak en zo vervoeren we je snel en veilig naar Schiphol. Het is ook mogelijk om voor een taxibus te kiezen: hier kunnen maximaal 8 personen in. Dit is de ideale oplossing wanneer je goedkoop vervoer zoekt voor een grotere groep!

Waar je ook voor kiest: je hebt altijd te maken met een vaste prijs. Bij een reservering van minimaal 24 uur van tevoren krijg je altijd een korting van maar liefst 40%. Dit betekent dat je bijna de helft kunt besparen! Een taxi voor 4 personen heeft in dit geval een vaste prijs van €89. Een taxibus heeft een vaste prijs van €129. Deze prijzen zijn inclusief korting: je bent in staat om een zeer goedkope taxi Rijswijk naar Schiphol te regelen. Betalen voor de rit kan op meerdere manieren: contant, met pin of met creditcard.

Ontspannen rit voor je vakantie

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Een taxi naar de luchthaven is dan de beste oplossing. Je hoeft niet na te denken over het openbaar vervoer, daarnaast hoef je jouw bagage ook niet de hele tijd mee te slepen en je komt altijd op tijd aan op de luchthaven. Geen reden om te stressen dus: een taxi zorgt voor een ontspannen ervaring op de dag van jouw vertrek.

Relaxen voor je zakelijke trip

Wil je zeker weten dat je jouw vlucht niet mist en dat je een zakelijke meeting in het buitenland goed voorbereid ingaat? Zorg dan voor een aangename rit in een taxi Rijswijk naar Schiphol. Geen gedoe met het openbaar vervoer of hoge kosten voor parkeren op de luchthaven: een taxi Rijswijk is de beste oplossing!

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons