Taxi Delfgauw

Regel hier gemakkelijk en snel je taxi Delfgauw naar Schiphol! Met een snelle reservering ben je verzekerd van een aangename rit naar de luchthaven. Zo kun je jouw reis ontspannen beginnen en kun je van nog veel meer voordelen profiteren. Bij ons betaal je altijd een vaste prijs voor je taxi naar Schiphol: je weet van tevoren dus altijd waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. Of je nu een vroege of late vlucht moet halen: met een taxi of taxibus kom je altijd op tijd aan op de luchthaven, vanaf ieder adres in Delfgauw en omgeving.

4 redenen om een taxi Delfgauw naar Schiphol te boeken

  1. Altijd een vaste prijs: je profiteert hier altijd van een vaste prijs voor je taxirit. Boek 24 uur van tevoren om gebruik te maken van 40% korting op je ritprijs.
  2. Geen gedoe met openbaar vervoer: het OV neemt genoeg onzekerheden met zich mee en wanneer je kiest voor een taxi ben je verzekerd van een ontspannen rit, hoef je je niet te bekommeren om je bagage en kom je altijd op tijd aan.
  3. Gemakkelijk en snel reserveren: een taxi Delfgauw naar Schiphol boeken doe je heel eenvoudig en snel. Dit is telefonisch of online binnen enkele minuten geregeld.
  4. Diverse services: maak gebruik van een taxi voor 4 personen of regel gemakkelijk een taxibus waar je met 8 personen naar Schiphol gebracht kan worden.

Betaal een vaste prijs voor je rit

Waarom teveel betalen als het ook een stuk goedkoper kan? Hier betaal je bij een 24-uurs reservering altijd een vaste prijs van €85 voor je rit: je profiteert altijd van 40% korting. Je bent dan ook verzekerd van een goedkope taxi Delfgauw naar Schiphol. Wanneer je met meer dan 4 personen reist is het ook mogelijk om voor een taxibus te kiezen: het vaste tarief van een taxibus is €99. Ook hierbij profiteer je van 40% korting! Betalen kan met pin, creditcard en contant. 

We halen je vanaf ieder adres in Delfgauw en omstreken op. Of je nu in het centrum woont of aan de rand van het dorp: we halen je overal op en brengen je graag naar Schiphol, zodat je jouw vakantie of zakelijke reis op een ontspannen manier kunt beginnen. Bestel je taxi telefonisch of online 24 uur van tevoren, profiteer van een vaste lage prijs en start jouw reis stressvrij!

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons