Schiphol taxi boeken

Wanneer je een vlucht moet halen is het wel zo prettig dat je op tijd bent. Waar het openbaar vervoer nog wel eens een steekje laat vallen, is er een vervoermiddel waar je altijd van op aan kunt: een Schiphol taxi boeken vanuit Delft. Je bent niet alleen verzekerd van een aangename rit, maar je betaalt bij een vroege boeking ook nog eens een vaste lage prijs. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en geniet je van een aangename rit naar de luchthaven. Een taxi van Delft naar Schiphol boeken? Dat doe je hier!

Taxi van Delft naar Schiphol: 6 voordelen

Er zijn heel wat redenen om een Schiphol taxi te boeken. Je profiteert van een aangename rit naar de luchthaven, zonder dat je afhankelijk bent van bussen of treinen. De grootste voordelen van een taxi van Delft naar Schiphol? 

  1. Gemak: je boekt jouw Schiphol taxi heel gemakkelijk en snel online of telefonisch. Binnen een paar minuten regel je jouw rit naar Amsterdam Schiphol Airport.
  2. Ontspanning: waarom stressen over het openbaar vervoer als je ook in alle rust in de taxi kunt zitten? Je zit in een comfortabele stoel en je wordt altijd gereden door een vriendelijke chauffeur. Zo ontspan je nog meer tijdens je rit. 
  3. Bagage: geen omkijken meer naar jouw bagage. Als je met de taxi Schiphol wordt opgehaald zet onze chauffeur jouw koffers gewoon in de achterbak. Dat is wel zo prettig!
  4. Delft en omgeving: waar in Delft of omgeving je ook woont, je wordt overal opgehaald. Of je nu in Pijnacker woont, Den Hoorn of Delfgauw.
  5. Vaste prijs met korting: voor je taxirit betaal je altijd een vaste prijs met 40% korting wanneer je 24 uur van tevoren boekt. 
  6. Ook voor groot gezelschap: met meer dan 4 personen op reis? Kies dan voor een taxibus waarmee je met tot 8 personen naar Schiphol gebracht kunt worden. 

De kosten van je Schiphol taxi vanuit Delft

Met de taxi van Delft naar Schiphol: het is logisch dat je wilt weten waar je aan toe bent. Voor een taxi betaal je een standaard lage prijs van €89 wanneer je minimaal 24 uur van tevoren boekt. Je profiteert dan van een 40% korting! Daarnaast is het ook prettig om van tevoren te weten waar je aan toe bent. Een taxibus boeken? Dan betaal je een vaste lage prijs van €129 met 40% korting. Regel je een rit korter dan 24 uur van tevoren? Dan betaal je de gehele ritprijs zonder korting. 

Zo boek je een taxi van Delft naar Schiphol

Je kunt heel eenvoudig en snel een taxi van Delft naar Schiphol boeken. Dit kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch. Hierdoor regel je een taxi altijd op een manier die jij prettig vindt. Geef het adres door waar je opgehaald wilt worden: dit kan overal zijn in Delft en omstreken. Ook een taxi regelen vanuit Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden en Den Hoorn is mogelijk. Wil je alvast een taxi regelen voor de terugweg? Ook dat kun je heel eenvoudig en snel regelen. Betalen voor je taxi kan contant, maar ook met pin en creditcard.  

Geen stress voor je reis? Dan boek je een taxi van Delft naar Schiphol. Of je nu op vakantie gaat of een zakelijke reis gaat maken: het is wel zo prettig om je trip goed te beginnen. En met een ontspannen en snelle taxirit ben je hier van verzekerd. Dankzij de vaste lage prijs weet je altijd waar je aan toe bent en profiteer je van een aangename korting. Een Schiphol taxi boeken? Vanuit Delft en omstreken ben je zo verzekerd van een rit.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons