Klantenservice Taxi Delft Schiphol

Hier kun je terecht voor taxidiensten vanuit Delft en omgeving naar Schiphol Airport en Rotterdam Airport. Ook vanaf de luchthavens bieden we vervoer aan naar Delft en omstreken. Je bent hier verzekerd van een veilige, snelle en comfortabele rit met een behulpzame en vriendelijke chauffeur. Wanneer je 24 uur van tevoren reserveert, reis je voor een vaste lage prijs. Een taxi ter plekke reserveren is ook mogelijk: je krijgt dan altijd de actuele ritprijs te horen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Of je nu op vakantie gaat en een taxi wilt naar de luchthaven of een zakelijke trip naar het buitenland wilt maken en je graag ontspannen vervoer wilt naar Schiphol: hier kun je terecht voor de reservering van een taxi. Het maakt niet uit op welk tijdstip je vliegt of wanneer je opgehaald moet worden vanaf de luchthaven: we zorgen ervoor dat we op tijd voor je klaar staan. Op deze pagina vind je meer informatie over de klantenservice, zodat je altijd contact met ons op kunt nemen voor vragen en opmerkingen.

Alle informatie vind je op de website

Op deze website vind je alle belangrijke informatie: bekijk dit eerst voordat je contact met ons opneemt. Je leest hier informatie over het reserveren van de taxi, maar ook over de services die worden aangeboden en vanaf welke plaatsen je een taxi kunt reserveren. Daarnaast lees je hier ook meer informatie over de kosten van een taxirit. Bij een reservering van minimaal 24 uur van tevoren geldt een korting van 40% op de ritprijs. Daarbuiten betaal je de actuele ritprijs, welke je altijd te horen krijgt bij het reserveren van je taxi. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onderstaand vind je meer informatie over jouw mogelijkheden.

Contact opnemen

Heb je vragen over je reservering of zijn er onduidelijkheden? In dit geval is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Je kunt ons in de eerste plaats altijd telefonisch bereiken op 015-2024024. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, ook voor het regelen van een taxirit. Je kunt ons ook een mail sturen naar klantenservice@taxidelftschiphol.nl. We beantwoorden je mail zo snel mogelijk. 

Een taxi Delft naar Schiphol nodig? Die regel je heel eenvoudig online of telefonisch. We bieden een comfortabele en snelle, maar ook een veilige rit naar de luchthaven, zodat je jouw reis zeer ontspannen kunt beginnen!

Een taxi vanuit Delft naar Schiphol kost bij ons 89,-. Hierdoor heeft uw ruim 40% korting dan op de meter tarief mits uw 24uurs reservering doet.
Als u bij ons een schiphol taxi boekt via onze reserveringsformulier, zorgen wij dat de taxi vanuit Delft en of omgeving 015 op de door u gewenste tijd bij u voor de deur staat.
Taxi Delft Schiphol hanteert geen reserveringstijd. Je kunt dus op ieder moment een taxi naar Schiphol reserveren.
Bij Taxi Delft Schiphol kun je voor je taxi betalen op de manier die jij prettig vindt. Je kunt in de taxi pinnen, creditcard en of contant betalen.
Wij hanteren altijd het scherpst mogelijke tarief. U kunt op elk gewenste tijd van de dag een taxi naar Schiphol boeken.
Dat is zeker mogelijk! Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen op 015-2024024 als telefonisch jouw taxi naar Schiphol wilt boeken.
Rolstoelen die opvouwbaar zijn kunnen worden meegenomen, dit kun je aangeven bij “opmerkingen” tijdens je reservering. Is de rolstoel niet inklapbaar? Neem dan even contact met ons op telefonisch of via de mail.
In een gewone taxi is ruimte voor drie grote koffers of vijf stuks kleine ruimbagage. Daarnaast is er plek voor handbagage. Mocht je meer bagage op reis willen meenemen, dan raden wij een taxibus aan. Mocht je zoveel bagage meenemen, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen.
Wij hebben zeker taxibusjes naar die naar Schiphol rijden. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer mee. Ook is het boeken van een taxibus aan te raden als je veel bagage mee hebt. Wil je een taxibusje boeken dit kun je in de opmerking bij vermelden. Wij zien dit ook automatisch aan de aantal personen die je boekt naar Schiphol.
Nee! Wij rijden vanaf Delft maar ook vanaf Delfgauw, Den hoorn, Pijnacker, Nootdorp, Schipluiden, Ypenburg naar Schiphol.
Wij hanteren de laagste prijs dan de tarief die wettelijk bepaald is vanuit de overheid op de meter. Je kunt een taxibus boeken naar Schiphol voor 129,-.
Dat is zeker mogelijk! Wij rijden naar elke luchthaven die gewenst is. Rotterdam Airport is ook naast Schiphol de meest geboekt bestemming met de taxi.
Je ontvangt direct na je boeking een bevestiging van je geboekte taxirit op het door jou aangegeven e-mailadres.
Wil je een wijziging aanbrengen in de datum, ophaallocatie, personen of tijd van je taxirit, dan kun je ons mailen naar klantenservice@taxidelftschiphol.nl.
De prijs die je bij Taxi Delft Schiphol betaalt, is de daadwerkelijke prijs. Mocht je op het moment van de rit een extra tussenstop willen maken of bagage willen meenemen die niet van tevoren is opgegeven, is de chauffeur wel gerechtigd hier extra geld voor te vragen.
Dit is mogelijk, maar zeker niet verplicht en geheel aan jou.
Aan het einde van de rit naar Schiphol kun je aan de taxi chauffeur vragen om een bon. Dit kan digitaal worden uitgegeven of in de taxi de uitdraai van de tijd, km's, en prijs. Alle gegevens wat uw nodig zal hebben staan in vermeld.
Het is natuurlijk heel vervelend als je te laat op de luchthaven bent aangekomen en daardoor je vliegtuig hebt gemist. Deze schade kan echter niet verhaald worden op Taxi Delft Schiphol of het taxibedrijf waarmee wij samenwerken. Wel kun je altijd even contact met ons opnemen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Jazeker! Al onze klanten kunnen een review achterlaten op Google. Neem gerust even een kijkje in onze review-bedrijfspagina om te kijken wat anderen van ons vinden.
Het kan gebeuren dat je een vraag hebt die niet in deze lijst beantwoord wordt. Gelukkig hebben wij ook voor deze vragen meestal een passend antwoord. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 015-2024024.

Direct een taxi bestellen? Bel +31 (0)15 - 2024024

© 2024 Taxi Delft Schiphol

Wij accepteren Pinbetalingen en Credit Card

Bespaar 40% met de Taxi naar Schiphol tot max 4 personen!

X
WhatsApp ons